Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała zupa na niedzielnym rosole.
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2670
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1122
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2670
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1122
Składniki
Pieczarki myjemy i kroimy w półksiężyce. Smażymy na maśle aż woda odparuje,doprawiamy pieprzem i Vegetą.
Usmażone pieczarki dodajemy do wywaru i gotujemy jeszcze 20 min.Podajemy z makaronem świderki.