Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała zupa na niedzielnym rosole.
Z zewnątrz lekko chrupiące w środku mięciutkie. Kotlety o dość wyrazistym smaku.
Odsłon: 241
Czasem trzeba odpocząć od mięsa i spróbować czegoś innego. Oto propozycja na...
Odsłon: 119
Z zewnątrz lekko chrupiące w środku mięciutkie. Kotlety o dość wyrazistym smaku.
Odsłon: 241
Czasem trzeba odpocząć od mięsa i spróbować czegoś innego. Oto propozycja na...
Odsłon: 119
Składniki
Pieczarki myjemy i kroimy w półksiężyce. Smażymy na maśle aż woda odparuje,doprawiamy pieprzem i Vegetą.
Usmażone pieczarki dodajemy do wywaru i gotujemy jeszcze 20 min.Podajemy z makaronem świderki.