Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała zupa na niedzielnym rosole.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Składniki
Pieczarki myjemy i kroimy w półksiężyce. Smażymy na maśle aż woda odparuje,doprawiamy pieprzem i Vegetą.
Usmażone pieczarki dodajemy do wywaru i gotujemy jeszcze 20 min.Podajemy z makaronem świderki.