Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj coś lekkiego ale o smaku zniewalającym czyli zupa pieczarkowa. Bardzo lubię to danie ponieważ smak pieczarek to rewelacja.
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 57
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 59
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 193
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11025
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 57
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 59
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 193
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11025
Składniki
Wlewamy wodę do garnka, wkładamy część kurczak i gotujemy do miękkości. Warzywa obieramy i kroimy na małe plasterki. Jeśli chodzi o pieczarki to obrane i pokrojone wrzucamy na suchą patelnie i lekko podsmażamy by wydobyć aromat.
Jak mięso staje się miękkie dodajemy przygotowane warzywa, by gotowały się do miękkości. Dodajemy sól i pieprz. Lubczyk dodajemy na końcu. Jak już jest wszystko miękkie przygotwujemy talerz.
Nalewamy do talerza zupę na środek kładziemy łyżke jogurtu, a z boku kromkę ciemnego chleba. I tak oto możemy jeść pyszną zupę. Smacznego