Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i szybka zupa pieczarkowa ze świderkami , sycąca i aromatyczna, gorąco polecam.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 794
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12630
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 794
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12630
Składniki
Pieczarki obierz, opłucz i pokrój w kostkę. Warzywa, obierz pokrój . Na patelni rozgrzej masło klarowne dodaj pokrojoną cebulę, chwilę podsmaż, dodaj pieczarki i pokrojone warzywa. Duś około 15 minut.
Następnie całość zalej wodą dodaj przyprawy i makaron zagotuj. Całość gotuj około 15 minut. Na koniec dodaj śmietanę i pokrojoną natkę pietruszki. Smacznego.