Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i szybka zupa pieczarkowa ze świderkami , sycąca i aromatyczna, gorąco polecam.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 72
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 306
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2841
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 72
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 306
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2841
Składniki
Pieczarki obierz, opłucz i pokrój w kostkę. Warzywa, obierz pokrój . Na patelni rozgrzej masło klarowne dodaj pokrojoną cebulę, chwilę podsmaż, dodaj pieczarki i pokrojone warzywa. Duś około 15 minut.
Następnie całość zalej wodą dodaj przyprawy i makaron zagotuj. Całość gotuj około 15 minut. Na koniec dodaj śmietanę i pokrojoną natkę pietruszki. Smacznego.