Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 200
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 327
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 200
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 327
Składniki
Wszystkie składniki oprócz pietruszki zmiksować wg uznania(ja nie do końca przepadam za zupami krem wiec miksuję aby pływały małe kawałeczki). Zalać 1 l wody i gotować co chwilę delikatnie mieszając, pod koniec gotowania dodać sporo natki pietruszki.(Nie gotować zbyt długo, bo pieczarki tego nie potrzebują). Podawać udekorowane pietruszką.