Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupę pieczarkową z warzywami można przygotować na wywarze z mięsa. Dziś ugotowałam bardzo smaczną zupę wegetariańską.
Łatwe w przygotowaniu torciki z musem czekoladowym z białej czekolady. Fajny...
Odsłon: 33
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 6693
Łatwe w przygotowaniu torciki z musem czekoladowym z białej czekolady. Fajny...
Odsłon: 33
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 6693
Składniki
Obrane ziemniaki, marchew i pietruszkę pokroić w kostkę, wsypać do garnka, zalać wodą i gotować. Brokuł umyć, podzielić na różyczki, por posiekać w pół krążki, umyte pieczarki pokroić w kostkę. Po 15 minutach gotowania ziemniaków z warzywami dodać przygotowane pieczarki, por i brokuł gotować do miękkości.
Do kubeczka wlać śmietanę, dodać mąkę i 2-3 łyżki mleka, dokładnie wymieszać, połączyć z zupą, zagotować. Następnie wsypać posiekany koperek, doprawić do smaku solą sosem sojowym i kolorowym pieprzem, wymieszać, podawać.