Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupę pieczarkową z warzywami można przygotować na wywarze z mięsa. Dziś ugotowałam bardzo smaczną zupę wegetariańską.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 145
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1849
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14554
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19616
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 145
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1849
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14554
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19616
Składniki
Obrane ziemniaki, marchew i pietruszkę pokroić w kostkę, wsypać do garnka, zalać wodą i gotować. Brokuł umyć, podzielić na różyczki, por posiekać w pół krążki, umyte pieczarki pokroić w kostkę. Po 15 minutach gotowania ziemniaków z warzywami dodać przygotowane pieczarki, por i brokuł gotować do miękkości.
Do kubeczka wlać śmietanę, dodać mąkę i 2-3 łyżki mleka, dokładnie wymieszać, połączyć z zupą, zagotować. Następnie wsypać posiekany koperek, doprawić do smaku solą sosem sojowym i kolorowym pieprzem, wymieszać, podawać.