Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, pożywna zupa. Jest jedną z moich ulubionych.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 820
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5755
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9560
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 266
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 820
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5755
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9560
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 266
Składniki
Pieczarki obrać i pokroić w talarki. Cebule pokroić na cząstki. Pieczarki i cebule zeszklić na oleju.
2-5 - 3 litry wody zagotować. Dodać przyprawy i pieczarki z cebulą. Gotować około 10 min. Wyłączyć gaz i doprawić sokiem z cytryny.
W drugim garnku w (osolonej wodzie z łyżką oleju) ugotować makaron al dente. Gotować około 10 min. Odcedzić.
Na talerze nakładać najpierw porcję makaronu, a następnie nalewać zupę.