Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, pożywna zupa. Jest jedną z moich ulubionych.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 115
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1808
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14431
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19528
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 115
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1808
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14431
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19528
Składniki
Pieczarki obrać i pokroić w talarki. Cebule pokroić na cząstki. Pieczarki i cebule zeszklić na oleju.
2-5 - 3 litry wody zagotować. Dodać przyprawy i pieczarki z cebulą. Gotować około 10 min. Wyłączyć gaz i doprawić sokiem z cytryny.
W drugim garnku w (osolonej wodzie z łyżką oleju) ugotować makaron al dente. Gotować około 10 min. Odcedzić.
Na talerze nakładać najpierw porcję makaronu, a następnie nalewać zupę.