Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś pyszna klasyka - zupa pieczarkowa z makaronem. To jedno z dań, które zawsze mnie zachwyca, pomimo prostoty składników i wykonania.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3549
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1371
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1074
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 190
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3549
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1371
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1074
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 190
Składniki
Pieczarki oraz marchew obieramy i kroimy w plasterki. Wrzucamy do gotującego się bulionu, doprawiamy solą, pieprzem i pieprzem ziołowym. Gotujemy około 15 minut. Po tym czasie dodajemy makaron i gotujemy, aż zmięknie. Na koniec dodajemy śmietanę. Najlepiej do śmietany dodać trochę gorącej zupy, wymieszać i wlać do garnka. W razie potrzeby doprawiamy do smaku.