Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś pyszna klasyka - zupa pieczarkowa z makaronem. To jedno z dań, które zawsze mnie zachwyca, pomimo prostoty składników i wykonania.
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 116
Polecam.
Odsłon: 1006
Dziś do pracy.
Odsłon: 137
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 262
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15413
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 330
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 116
Polecam.
Odsłon: 1006
Dziś do pracy.
Odsłon: 137
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 262
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15413
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 330
Składniki
Pieczarki oraz marchew obieramy i kroimy w plasterki. Wrzucamy do gotującego się bulionu, doprawiamy solą, pieprzem i pieprzem ziołowym. Gotujemy około 15 minut. Po tym czasie dodajemy makaron i gotujemy, aż zmięknie. Na koniec dodajemy śmietanę. Najlepiej do śmietany dodać trochę gorącej zupy, wymieszać i wlać do garnka. W razie potrzeby doprawiamy do smaku.