Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa delikatna i mimo,że nie była gotowana na mięsie czy też kostkach wyszła bardzo aksamitna i smaczna.Serdecznie polecam na pewno Wam ta wersja posmakuje:)
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1772
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 336
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 21844
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1772
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 336
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 21844
Składniki
W rondlu zeszklić cebulę pokrojoną w kostkę i pora. Dodać pokrojone pieczarki i usmażyć do odparowania wody. Zalać wodą 3l,dodać pokrojone w kostkę warzywa,ziele ,liście laurowe,suszony lubczyk. Gotować 20min.po tym czasie wrzucić pokrojone w kostkę ziemniaki oraz makaron.Jeśli zupa będzie gęsta dodać wodę. Pod koniec gotowania kiedy makaron i ziemniaki są miękkie po około 7-10 minutach,dodać posiekaną natkę i koperek. W odrobinie zupy zahartować śmietanę,śmietanki nie musimy hartować tylko wlać z kubka do zupy. Doprawić do smaku solą i pieprzem,zagotować.
Smacznego życzę!