Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto z nas nie lubi zup, chyba nie znam takich osób
Rosół często gości na świątecznym stole. Cieszy się nieustająco ogromną popul...
Odsłon: 192
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 941
Coraz częściej wśrod naszych gości pojawiają się ludzie którzy nie jedzą mięs...
Odsłon: 1265
Polecam na kolację.
Odsłon: 169
Rosół często gości na świątecznym stole. Cieszy się nieustająco ogromną popul...
Odsłon: 192
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 941
Coraz częściej wśrod naszych gości pojawiają się ludzie którzy nie jedzą mięs...
Odsłon: 1265
Polecam na kolację.
Odsłon: 169
Składniki
Do garnka wlać 1,5 litra wody, dodać dowolne mięso lecz aby na szybko to wtedy drobiowe, przyprawę uniwersalną i warzywa. Jak już mięso będzie miękkie dodać ziemniaki oraz makaron lecz zależny on jest od firmy ponieważ jedne gotują się bardzo krótko inne dłużej, w czasie gdy całość gotuje się na wolnym ogniu przygotować na patelni pieczarki
Gdy ziemniaki z makaronem są odpowiednio miękkie wtedy dodać usmażone pieczarki oraz natkę pietruszki, całość pogotować na wolnym ogniu przez 10 minut. Po czym dodać mleko przygotowane wcześniej z zupą w proszku, szybkim ruchem zamieszać aby nic się nie zważyło, pogotować na wolnym ogniu do miękkości małych pieczarek z torebki