Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto z nas nie lubi zup, chyba nie znam takich osób
Składniki
Do garnka wlać 1,5 litra wody, dodać dowolne mięso lecz aby na szybko to wtedy drobiowe, przyprawę uniwersalną i warzywa. Jak już mięso będzie miękkie dodać ziemniaki oraz makaron lecz zależny on jest od firmy ponieważ jedne gotują się bardzo krótko inne dłużej, w czasie gdy całość gotuje się na wolnym ogniu przygotować na patelni pieczarki
Gdy ziemniaki z makaronem są odpowiednio miękkie wtedy dodać usmażone pieczarki oraz natkę pietruszki, całość pogotować na wolnym ogniu przez 10 minut. Po czym dodać mleko przygotowane wcześniej z zupą w proszku, szybkim ruchem zamieszać aby nic się nie zważyło, pogotować na wolnym ogniu do miękkości małych pieczarek z torebki