Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taka mieszanina co było w lodówce ,by się nie zmarnowało.Wyszła smaczna i pożywna zupka.Serdecznie polecam:)
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 219
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 51
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3308
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 219
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 51
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3308
Składniki
Wszystkie warzywa pokroić i usmażyć.Pomidory obrać ze skórki i dodać do warzyw. Czosnek przecisnąć przez praskę. Usmażone warzywa przełożyć do garnka,zalać bulionem lub wodą,zagotować Fasolkę odcedzić i przepłukać wodą,dodać do zupy. .Na gotującą zupę wsypać makaron,dodać lubczyk,majeranek ,ziele ,oraz przyprawy.Pogotować 7-10min. Na końcu roztrzepać śmietanę w gorącej zupie i dolać do niej. Doprawić do smaku.
Smacznego życzę!