Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taka mieszanina co było w lodówce ,by się nie zmarnowało.Wyszła smaczna i pożywna zupka.Serdecznie polecam:)
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 22186
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 155
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 345
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 472
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 22186
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 155
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 345
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 472
Składniki
Wszystkie warzywa pokroić i usmażyć.Pomidory obrać ze skórki i dodać do warzyw. Czosnek przecisnąć przez praskę. Usmażone warzywa przełożyć do garnka,zalać bulionem lub wodą,zagotować Fasolkę odcedzić i przepłukać wodą,dodać do zupy. .Na gotującą zupę wsypać makaron,dodać lubczyk,majeranek ,ziele ,oraz przyprawy.Pogotować 7-10min. Na końcu roztrzepać śmietanę w gorącej zupie i dolać do niej. Doprawić do smaku.
Smacznego życzę!