Do góry

Zupy Przepis na:

Zupa pieczarkowo-groszkowa.

Zupa pieczarkowo-groszkowa.

Autor:

Przepisów i artykułów: 763 Ocena: 14530

Dodano:

Odsłon: 334

Powiem tyle,zupka wyszła bardzo smaczna i delikatna.Serdecznie polecam:)

Składniki

5-6 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Farsz którego wyszło nadmiar przerzuciłam do garnka,zalałam wodą.
    Marchewkę utrzeć na grubych oczkach tarki dodać do zupy.

  2. Natkę pietruszki posiekać dodać do zupy.

    Gdy zupa zacznie wrzeć dorzucić 3 garści makaronu.Gotować 7-9 min.

    Zabielić jogurtem,doprawić do smaku .
    Zagotować.

  3. Smacznego życzę!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (18)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń