Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywna , sycąca zupa z warzywami oraz kawałki mięsa . Prosta w wykonaniu
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44597
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 181940
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 179
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44597
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 181940
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 179
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę i obsmażamy na rozgrzanym oleju z dodatkiem soli.
2. Następnie przekładamy do garnka zalewamy wodą i wrzucamy kostki rosołowe. 3. Do mięsa dodajemy pokropione pieczarki oraz marchewkę.
4. Następnie wrzucamy fasolkę.
5. Dodajemy zacierki.
6. Dodajemy imbir, chili, czosnek oraz przecier pomidorowy.
7. Gdy zupka jest gotowa, rozrabiamy mąkę z wodą i hartujemy zupę, chwilę gotując. 8. Zupa gotowa. 9. Smacznego.