Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywna , sycąca zupa z warzywami oraz kawałki mięsa . Prosta w wykonaniu
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326984
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12182
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17218
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326984
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12182
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17218
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę i obsmażamy na rozgrzanym oleju z dodatkiem soli.
2. Następnie przekładamy do garnka zalewamy wodą i wrzucamy kostki rosołowe. 3. Do mięsa dodajemy pokropione pieczarki oraz marchewkę.
4. Następnie wrzucamy fasolkę.
5. Dodajemy zacierki.
6. Dodajemy imbir, chili, czosnek oraz przecier pomidorowy.
7. Gdy zupka jest gotowa, rozrabiamy mąkę z wodą i hartujemy zupę, chwilę gotując. 8. Zupa gotowa. 9. Smacznego.