Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywna , sycąca zupa z warzywami oraz kawałki mięsa . Prosta w wykonaniu
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1584
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 955
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1584
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 955
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę i obsmażamy na rozgrzanym oleju z dodatkiem soli.
2. Następnie przekładamy do garnka zalewamy wodą i wrzucamy kostki rosołowe. 3. Do mięsa dodajemy pokropione pieczarki oraz marchewkę.
4. Następnie wrzucamy fasolkę.
5. Dodajemy zacierki.
6. Dodajemy imbir, chili, czosnek oraz przecier pomidorowy.
7. Gdy zupka jest gotowa, rozrabiamy mąkę z wodą i hartujemy zupę, chwilę gotując. 8. Zupa gotowa. 9. Smacznego.