Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywna , sycąca zupa z warzywami oraz kawałki mięsa . Prosta w wykonaniu
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 46
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 139
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 46
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 139
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę i obsmażamy na rozgrzanym oleju z dodatkiem soli.
2. Następnie przekładamy do garnka zalewamy wodą i wrzucamy kostki rosołowe. 3. Do mięsa dodajemy pokropione pieczarki oraz marchewkę.
4. Następnie wrzucamy fasolkę.
5. Dodajemy zacierki.
6. Dodajemy imbir, chili, czosnek oraz przecier pomidorowy.
7. Gdy zupka jest gotowa, rozrabiamy mąkę z wodą i hartujemy zupę, chwilę gotując. 8. Zupa gotowa. 9. Smacznego.