Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 37
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 97
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10318
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 107
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 967
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 37
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 97
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10318
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 107
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 967
Składniki
Zagotować ok litra wody razem z kostką bulionową oraz z łyżką masła. Kiedy zakipi dodać przecier pomidorowy, nadal gotować. Do zupy dodać ugotowany ryż oraz śmietanę. Aby nie zważyć śmietany należy wymieszać ją z paroma łyżkami zupy i dopiero wtedy dodać ją do reszty zupy. Gotowe!