Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67471
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1847
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67471
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1847
Składniki
Zagotować ok litra wody razem z kostką bulionową oraz z łyżką masła. Kiedy zakipi dodać przecier pomidorowy, nadal gotować. Do zupy dodać ugotowany ryż oraz śmietanę. Aby nie zważyć śmietany należy wymieszać ją z paroma łyżkami zupy i dopiero wtedy dodać ją do reszty zupy. Gotowe!