Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 217
Polecam.
Odsłon: 708
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36172
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 367
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 217
Polecam.
Odsłon: 708
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36172
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 367
Składniki
MIĘSO UMYĆ, WŁOŻYĆ DO GARNKA, ZALAĆ WODĄ I ZAGOTOWAĆ. ZBIERAĆ SZUM. PO ZAGOTOWANIU DODAĆ WŁOSZCZYZNĘ, JARZYNKĘ, SÓL I SZCZYPTĘ PIEPRZU. GOTUJ AZ MIĘSO I JARZYNY BĘDĄ MIĘKKIE. DODAJ KONCENTRAT. ZUPĘ GOTUJ 3-5 MINUT. ZAPRAW SMIETANĄ I DODAJ ŁYŻECZKĘ CUKRU. PODAWAJ Z RYŻEM LUB MAKARONEM. SMACZNEGO