Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 225
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 959
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4045
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 225
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 959
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4045
Składniki
MIĘSO UMYĆ, WŁOŻYĆ DO GARNKA, ZALAĆ WODĄ I ZAGOTOWAĆ. ZBIERAĆ SZUM. PO ZAGOTOWANIU DODAĆ WŁOSZCZYZNĘ, JARZYNKĘ, SÓL I SZCZYPTĘ PIEPRZU. GOTUJ AZ MIĘSO I JARZYNY BĘDĄ MIĘKKIE. DODAJ KONCENTRAT. ZUPĘ GOTUJ 3-5 MINUT. ZAPRAW SMIETANĄ I DODAJ ŁYŻECZKĘ CUKRU. PODAWAJ Z RYŻEM LUB MAKARONEM. SMACZNEGO