Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 796
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1643
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6165
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8961
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 796
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1643
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6165
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8961
Składniki
MIĘSO UMYĆ, WŁOŻYĆ DO GARNKA, ZALAĆ WODĄ I ZAGOTOWAĆ. ZBIERAĆ SZUM. PO ZAGOTOWANIU DODAĆ WŁOSZCZYZNĘ, JARZYNKĘ, SÓL I SZCZYPTĘ PIEPRZU. GOTUJ AZ MIĘSO I JARZYNY BĘDĄ MIĘKKIE. DODAJ KONCENTRAT. ZUPĘ GOTUJ 3-5 MINUT. ZAPRAW SMIETANĄ I DODAJ ŁYŻECZKĘ CUKRU. PODAWAJ Z RYŻEM LUB MAKARONEM. SMACZNEGO