Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz ochotę na pomidorówkę, ale nie chcesz, żeby w przepisie było mięso? Nie ma sprawy - zupa pomidorowa bez mięsa jest równie pyszna. Kilka składników wystarczy, aby przygotować pyszne, rozgrzewające danie. Śmietana i makaron sprawią, że ta propozycja będzie sycąca.
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36616
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3416
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 499
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2836
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36616
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3416
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 499
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2836
Składniki
W garnku rozgrzej masło. Gdy się rozpuści, dodaj przecier i koncentrat. Podgrzewaj przez kilka minut, mieszając.
Wlej bulion, gdy zupa zacznie wrzeć podgrzewaj jeszcze około 10 minut.
Przypraw solą i pieprzem, dodaj śmietankę do smaku. Podawaj z makaronem, na przykład typu "nitki".