Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nieco inna niż tradycyjna pomidorówka. Bardzo smaczna, gęsta i pożywna. Nie trzeba jej zabielać. No, chyba, że ktoś bardzo chce.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10475
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1168
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11585
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 595
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10475
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1168
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11585
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 595
Składniki
Kaszę jaglaną ugotować według przepisu na opakowaniu w lekko osolonej wodzie. Warzywa umyć, pokroić i w garnku poddusić na oleju. Gdy zmiękną dolać 2,5-3 litra wody. Dodać koncentrat pomidorowy i przyprawy. Gotować 15-20 minut. Po ugotowaniu wyjąć kulki ziela angielskiego i listki laurowe. Warzywa zblendować - niezbyt dokładnie. Do zupy dodać ugotowana kaszę jaglaną. Można podawać.