Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i łatwa w przygotowaniu zupa pomidorowa z makaronem idealne na obiad, dzieci ją uwielbiają.
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 77
Dziś do pracy.
Odsłon: 101
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 83
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15379
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 289
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 77
Dziś do pracy.
Odsłon: 101
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 83
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15379
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 289
Składniki
Skrzydełka opłukaj włóż do garnka zalej wodą i zagotuj, zbierz szumowiny. Dodaj marchew, pietruszkę, selera i pora,liścia laurowego, ziele i pieprz . Pokrój selera , pora i lubczyk, dodaj do zupy, dopraw solą i pieprzem. Gotuj około 30 minut.
Dodaj stopniowo koncentrat pomidorowy, sprawdzając smak zupy . 2 łyżki śmietany wymieszaj z gorącą zupą żeby się nie zważyła. Wlej do garnka. Pokrój natkę pietruszki. Makaron ugotuj według przepisu na opakowaniu. Zupę podajemy z makaronem posypaną zielona pietruszką.