Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś na obiad aromatyczna, prosta do przygotowania zupa z pomidorową z dodatkiem ryżu, daj się skusić.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 146
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 43
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 146
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 43
Składniki
1. Cebulę, selera obieram i blenduję blenderem. Następnie rozpuszczam masło w garnku, dodaję warzywa i podsmażam. Podlewam wodą, dodaję kostkę rosołową, wsypuję ryż i gotuję około 10 minut. 2. Następnie dodaję przecier pomidorowy, doprawiam solą, pieprzem, cukrem oraz wsypuję zioła. Chwilkę gotuję i podaję
3. Smacznego.