Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
My chcemy jeść zaproponował śniadanie z...no właśnie, w tym roku to będzie najbardziej oblegany kierunek wczasów za granicą, San Escobar. Chcieliśmy Wam zaproponować soup, wykwintny, przepyszny, godny polecenia.
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 4848
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20757
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2467
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 4848
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20757
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2467
Składniki
Kiełbasę kroimy na 3-4 mm plasterki i razem z pokrojonymi na plasterki, pieczarkami, podsmażamy na rozgrzanej oliwie. Całość zalewamy gorącym bulionem, dodajemy koncentrat pomidorowy, majeranek, doprowadzamy do wrzenia i zmniejszamy płomień. Gotujemy na wolnym ogniu przez około 20 min. Następnie dodajemy pokrojone ogórki i paprykę, podgrzewamy kilka minut. Mąkę rozrabiamy w zimnej wodzie, dodajemy do zupy, i ciągle mieszając, zagęszczamy. Do smaku zupę doprawiamy solą i pieprzem.