Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
moja ulubiona zupa
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1767
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2264
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 62
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 142
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1394
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1767
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2264
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 62
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 142
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1394
Składniki
Do garnka wlać wodę, dodać umyte i obrane ze skórki warzywa, pół łyżeczki soli i gotować. Do innego garnka dać masło i pokrojone w kostkę pomidory, dusić mieszając, aż będą płynne. Jak wywar będzie gotowy wyjąć z niego warzywa i na sitku przetrzeć do wywaru pomidory. Zupę doprawić do smaku. Podawać z ryżem lub kluseczkami.