Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
moja ulubiona zupa
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 1987
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 58
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 172
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 161
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 1987
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 58
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 172
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 161
Składniki
Do garnka wlać wodę, dodać umyte i obrane ze skórki warzywa, pół łyżeczki soli i gotować. Do innego garnka dać masło i pokrojone w kostkę pomidory, dusić mieszając, aż będą płynne. Jak wywar będzie gotowy wyjąć z niego warzywa i na sitku przetrzeć do wywaru pomidory. Zupę doprawić do smaku. Podawać z ryżem lub kluseczkami.