Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niejednokrotnie pisaliśmy, że nie lubimy wyrzucać jedzenia. Wiemy, zawsze można ograniczyć zakupy do tego, co niezbędne. Ale jakoś tak się nie da. Przynajmniej u nas, bo lubimy mieć wszystko pod ręką. Żeby nie wyrzucać, wymyślamy nowe potrawy. Tak powstała ta zupa.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13153
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2517
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3673
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4601
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13153
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2517
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3673
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4601
Składniki
Chlastajmy salami jak lubimy. W całości mieliśmy, więc kostka obowiązkowa. Macie plastry? No to na paski ;) Smażymy na sucho w garnku, w którym dokonamy tej „zbrodni”. Następnie wrzucamy warzywa, koncentrat pomidorowy i ryż. Smażymy przez chwilę, zalewamy gorącym bulionem. Mieszamy z pastą. Gotujemy do miękkości ryżu.