Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niejednokrotnie pisaliśmy, że nie lubimy wyrzucać jedzenia. Wiemy, zawsze można ograniczyć zakupy do tego, co niezbędne. Ale jakoś tak się nie da. Przynajmniej u nas, bo lubimy mieć wszystko pod ręką. Żeby nie wyrzucać, wymyślamy nowe potrawy. Tak powstała ta zupa.
Szybka i smaczna przekąska na Andrzejki lub inne imprezy .
Odsłon: 3327
Smaczna i prosta sałatka do pracy lub inną okazję.
Odsłon: 1936
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 589
Oto mniej znana zupa Wielkoposki. Zupa zwana - Wendka. Głownym składnikiem j...
Odsłon: 51
Szybka i smaczna przekąska na Andrzejki lub inne imprezy .
Odsłon: 3327
Smaczna i prosta sałatka do pracy lub inną okazję.
Odsłon: 1936
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 589
Oto mniej znana zupa Wielkoposki. Zupa zwana - Wendka. Głownym składnikiem j...
Odsłon: 51
Składniki
Chlastajmy salami jak lubimy. W całości mieliśmy, więc kostka obowiązkowa. Macie plastry? No to na paski ;) Smażymy na sucho w garnku, w którym dokonamy tej „zbrodni”. Następnie wrzucamy warzywa, koncentrat pomidorowy i ryż. Smażymy przez chwilę, zalewamy gorącym bulionem. Mieszamy z pastą. Gotujemy do miękkości ryżu.