Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niejednokrotnie pisaliśmy, że nie lubimy wyrzucać jedzenia. Wiemy, zawsze można ograniczyć zakupy do tego, co niezbędne. Ale jakoś tak się nie da. Przynajmniej u nas, bo lubimy mieć wszystko pod ręką. Żeby nie wyrzucać, wymyślamy nowe potrawy. Tak powstała ta zupa.
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5794
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8944
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8111
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5570
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5794
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8944
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8111
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5570
Składniki
Chlastajmy salami jak lubimy. W całości mieliśmy, więc kostka obowiązkowa. Macie plastry? No to na paski ;) Smażymy na sucho w garnku, w którym dokonamy tej „zbrodni”. Następnie wrzucamy warzywa, koncentrat pomidorowy i ryż. Smażymy przez chwilę, zalewamy gorącym bulionem. Mieszamy z pastą. Gotujemy do miękkości ryżu.