Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczek jeszcze dłuuuuugo pozostaje w ustach mniam :)))
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 184
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 911
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 184
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 911
Składniki
Wodę (ok 2-2,5 litra)zagotować z kostka rosołową pieczarki pokroić w plasterki, smażyć na patelni następnie przekładamy do garnka z wodą. Mięso umyć i zmielić, smażyć następnie przełożyć do zupy i gotować. Gdy nam się to zagotuje dodajemy por pokrojony w plasterki również zieloną część. Wszystko razem gotować pod koniec dodać serki, zioła prowansalskie i doprawić do smaku. Smacznego