Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje trochę jak grzybowa, a nie ma w niej grzybów. Gęsta, kremowa, w sam raz na obiad w trakcie intensywnego dnia pracy. Nie bój się, spróbuj, będziesz często do niej wracać.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 824
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1938
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 437
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 824
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1938
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 437
Składniki
Pory pokrój na cienkie plasterki. Gruszki obierz, podziel na ćwiartki i usuń gniazda nasienne.
Obrane ziemniaki pokrój w drobną kostkę.
Zagotuj bulion. Dodaj pory, ziemniaki i gruszki, chili i słodką paprykę.
Gotuj na średnim ogniu 10–15 minut, aż warzywa i gruszki będą miękkie.
Zestaw z ognia, dopraw solą i pieprzem. Delikatnie wlej śmietankę i zmiksuj na gładki krem.