Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje trochę jak grzybowa, a nie ma w niej grzybów. Gęsta, kremowa, w sam raz na obiad w trakcie intensywnego dnia pracy. Nie bój się, spróbuj, będziesz często do niej wracać.
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 4512
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26331
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1594
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 4512
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26331
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1594
Składniki
Pory pokrój na cienkie plasterki. Gruszki obierz, podziel na ćwiartki i usuń gniazda nasienne.
Obrane ziemniaki pokrój w drobną kostkę.
Zagotuj bulion. Dodaj pory, ziemniaki i gruszki, chili i słodką paprykę.
Gotuj na średnim ogniu 10–15 minut, aż warzywa i gruszki będą miękkie.
Zestaw z ognia, dopraw solą i pieprzem. Delikatnie wlej śmietankę i zmiksuj na gładki krem.