Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smakuje każdemu starszemu i młodszemu
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 297
Ogórki, papryka i cebula, a wszystko w aromacie czosnku i ziół – oto przepis...
Odsłon: 21605
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 297
Ogórki, papryka i cebula, a wszystko w aromacie czosnku i ziół – oto przepis...
Odsłon: 21605
Składniki
Do garnka wlewamy 2 – 2,5 l. wody., dodajemy kostki rosołowe, gotujemy. Pieczarki kroimy w plasterki , smażymy na patelni i wsypujemy do gotującej się wody. Mięso mielone podsmażamy na patelni, wsypujemy do gotujących się pieczarek. Po 15 minutach dodajemy pokrojony por, serki topione i zioła prowansalskie. Mieszamy co jakiś czas żeby serek się rozpuścił. Gotujemy jeszcze ok. 15 min. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.