Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo dobra zupa, u mnie goście się zajadali
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 398
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3645
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 828
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 137
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 311
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 398
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3645
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 828
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 137
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 311
Składniki
1. ugotować rosól, 2. mięso zmielić, dodać jajko, mannę, przyprawy, można dodać posiekaną natkę, masę wymieszać, formować pulpeciki (wielkości orzecha), wrzucać partiami na gotujący rosól, gotować na wolnym ogniu ok 4-5 min, wyjąć z wywaru, 3. do rosołu wlać pomidory, dodać koncentrat i pokrojony serek, gotować na wolnym ogniu ok 20 min, dodać oregano, doprawić (u mnie zupa była dość ostra), wrzucic pulpeciki, zagotować, smacznego