Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mam dziś dla was szybki w przygotowaniu rosół bo w całe 30 minut i co jeszcze a to że razem gotowany z makaronem, pomyślicie że to niemożliwe ? a jednak
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 11634
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1298
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39329
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 11634
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1298
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39329
Składniki
Do garnka wlać 2 litry wody dodać porcje rosołową oraz resztę składników i zagotować, następnie zmniejszyć moc ognia i na bardzo wolnym gotować do miękkości mięsa, w trakcie dodać opaloną cebulę oraz czosnek okrojony na cztery
Jak mięso jest już miękkie wsypać dowolny makaron i gotować go na wolniutkim ogniu razem z rosołem do miękkości na koniec dodać suszoną natkę pietruszki zdjąć z ognia