Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, lekko pikantna. Obok pomidorowej, ogórkowej czy rosołu będzie z pewnością ciekawą odmianą menu.
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 100
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 9504
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 4969
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 43
Dziś do pracy.
Odsłon: 658
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 100
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 9504
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 4969
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 43
Dziś do pracy.
Odsłon: 658
Składniki
Filet z dorsza rozmrozić. Pokroić na małe kawałki i skropić sokiem z cytryny. Warzywa umyć, obrać, pokroić i przełożyć do garnka z 2,5-3 l wody. Zagotować. Dodać przyprawy. Po około 15 minutach gotowania dodać rybę. Gotować jeszcze kolejne 15-20 minut.
Na koniec nabrać chochelką wywar do miseczki, przestudzić i dodać mąkę oraz jogurt. Bardzo starannie wymieszać, aby uniknąć grudek. Wlać do zupy, zamieszać, zagotować. I to już wszystko.