Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, lekko pikantna. Obok pomidorowej, ogórkowej czy rosołu będzie z pewnością ciekawą odmianą menu.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 34
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 21
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 167
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 225
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 774
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 34
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 21
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 167
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 225
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 774
Składniki
Filet z dorsza rozmrozić. Pokroić na małe kawałki i skropić sokiem z cytryny. Warzywa umyć, obrać, pokroić i przełożyć do garnka z 2,5-3 l wody. Zagotować. Dodać przyprawy. Po około 15 minutach gotowania dodać rybę. Gotować jeszcze kolejne 15-20 minut.
Na koniec nabrać chochelką wywar do miseczki, przestudzić i dodać mąkę oraz jogurt. Bardzo starannie wymieszać, aby uniknąć grudek. Wlać do zupy, zamieszać, zagotować. I to już wszystko.