Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwa i szybka w przygotowaniu zupka z ryby
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2198
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 955
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23128
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2198
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 955
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23128
Składniki
cebulę, marchewkę, seler kroimy w słupki i smażymy na maśle, pod koniec dodajemy pokrojony w paski czosnek i po chwili podlewamy wodą i przyprawiamy łyżką vegety. wszystko dusimy pod przykryciem ok. 0,5 godz.
następnie dodajemy pokrojone w kostkę ziemniaki i chwilę gotujemy. do tego dodajemy pokrojone w cząstki papryki oraz pomidora. wszystko przyprawiamy pieprzem,gałką, majerankiem i paprykami. kiedy ziemniaki będą miękie dodajemy pokrojoną w dużą kostkę rybę i wszystko gotujemy jeszcze ok. 10 minut. na koniec posypmy zieloną pietruszką.
zupę podajemy z grzankami lekko podsmażonymi na maśle i posolonymi.