Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny rosół z ryb słodkowodnych.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8458
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 534
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8458
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 534
Składniki
1. Warzywa pokrojone w plasterki i przyprawy zagotować prawie do miękkości. 2. Pod koniec gotowania dodać umyte ryby na około 10-15 minut - tak żeby się nie rozpadły. 3. Delikatnie wyjąć ryby z rosołu, ewentualnie rosół przecedzić dla pewności, że nie będzie w nim ości.