Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny rosół z ryb słodkowodnych.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2663
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2954
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2663
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2954
Składniki
1. Warzywa pokrojone w plasterki i przyprawy zagotować prawie do miękkości. 2. Pod koniec gotowania dodać umyte ryby na około 10-15 minut - tak żeby się nie rozpadły. 3. Delikatnie wyjąć ryby z rosołu, ewentualnie rosół przecedzić dla pewności, że nie będzie w nim ości.