Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny rosół z ryb słodkowodnych.
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6344
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 211
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6344
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 211
Składniki
1. Warzywa pokrojone w plasterki i przyprawy zagotować prawie do miękkości. 2. Pod koniec gotowania dodać umyte ryby na około 10-15 minut - tak żeby się nie rozpadły. 3. Delikatnie wyjąć ryby z rosołu, ewentualnie rosół przecedzić dla pewności, że nie będzie w nim ości.