Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warzywa w połączeniu z delikatnym mięsem dorsza.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2389
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4517
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1559
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 469
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2389
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4517
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1559
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 469
Składniki
Jarzyny obieramy, ścieramy na tarce o dużych oczkach. Rzepę obieramy, kroimy w dużą kostkę. Warzywa podsmażamy na maśle, następnie zalewamy wrzątkiem (1,5 l) lekko solimy, dodajemy liście laurowe i ziele angielskie, zagotowujemy i zmniejszamy płomień. Do zupy dodajemy pokrojony na paski filet z dorsza, gotujemy do miękkości warzyw. Do smaku doprawiamy solą i białym pieprzem.