Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa rybna to danie dla osób lubiących niepowtarzalne smaki. Tym razem z nieco odmienionej formie. Zupa pożywna i smaczna. Idealna na piątkowy obiad.
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2776
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 256
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 244
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2776
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 256
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 244
Składniki
Rozmrożone filety rybne pokroić w grube paski, a następnie skropić sokiem z cytryny. Pietruszkę, marchewkę, selera, ziemniaki, cebulę i grzyby obrać lub oczyścić i pokroić w drobną kostkę. Rybę i warzywa zalać wodą tak, aby było jej 2-3 cm ponad składniki zupy. Dodać przyprawy, całość gotować do miękkości. Na koniec dodać zahartowaną śmietanę i posiekany koperek, w razie potrzeby doprawić do smaku.