Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa rybna to danie dla osób lubiących niepowtarzalne smaki. Tym razem z nieco odmienionej formie. Zupa pożywna i smaczna. Idealna na piątkowy obiad.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 919
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4552
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1171
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 525
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 919
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4552
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1171
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 525
Składniki
Rozmrożone filety rybne pokroić w grube paski, a następnie skropić sokiem z cytryny. Pietruszkę, marchewkę, selera, ziemniaki, cebulę i grzyby obrać lub oczyścić i pokroić w drobną kostkę. Rybę i warzywa zalać wodą tak, aby było jej 2-3 cm ponad składniki zupy. Dodać przyprawy, całość gotować do miękkości. Na koniec dodać zahartowaną śmietanę i posiekany koperek, w razie potrzeby doprawić do smaku.