Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mam dziś dla was przepis na pyszną zupkę ugotowaną ze smażonej ryby Lin, jeśli zainteresuje was ten pomysł zapraszam pod podanym linkiem na blog kuchnia domowa agi
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17768
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1855
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15551
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 7088
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17768
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1855
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15551
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 7088
Składniki
Do garnka wlać 1,5 litra wody dodać warzywa, ziemniaki pokrojone w kostkę, przyprawę uniwersalną oraz ziela i liście gotować do miękkości wszystkiego w garnku a w międzyczasie usmażone ryby oczyścić z ości
Jak ziemniaki i warzywa są już miękkie dodać przygotowaną rybę i zagotować przez 5 minut, następnie dodać świeżą natkę pietruszki i kopru. Zagotować na bardzo wolnym ogniu do czasu przygotowania śmietany
Po wyznaczonym czasie dodać przygotowaną śmietanę delikatnie zagotować i zdjąć z ognia