Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubicie proste a zarazem smaczne szybkie w przygotowaniu zupy?
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10886
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6248
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5389
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13187
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4931
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10886
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6248
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5389
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13187
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4931
Składniki
Do garnka wlać 2,5 litra wody dodać oczyszczone łapki oraz marchew, przyprawę uniwersalną i suszoną włoszczyznę, w trakcie dodać ziela i liście laurowe. Gotować na wolnym ogniu do pojawienia się kożuszka
Jak jest widoczny kożuszek wsypać ryż i gotować do jego miękkości doprawić kostką rosołową dodać na koniec natkę pietruszki zagotować i zdjąć z ognia