Zupy Przepis na:
3-4 os. | 30 min | średnie | przystępne |
Wszystkie warzywa pokroj i poddus w garczku w ktorym bedzie gotowala sie zupa na oleju az zmiekna.
Po paru minutach dolej buljon i kulki miesne,ja kulki kupuje gotowe,ale tez mozna zrobic swoje,lub zamienic na makaron.
Na skróty
Komentarze do przepisu (4)

Konto usunięte 18 października 2013Zgłoś do usunięcia
smaczna zupa, zabieram do książki!0 Kto głosował? | Odpowiedz

irma 16 lutego 2010Zgłoś do usunięcia
Lubie seler naciowy i myślę, że ta zupa będzie mi smakować.0 Kto głosował? | Odpowiedz

Mole3 16 lutego 2010Zgłoś do usunięcia
Pyszne i szybkie danie. :)0 Kto głosował? | Odpowiedz

Jagoda50 16 lutego 2010Zgłoś do usunięcia
Uwielbiam takie zupy.0 Kto głosował? | Odpowiedz