Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle aromatyczna, i szybka w wykonaniu.
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 996
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2897
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 996
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2897
Składniki
Wykonanie: Selera obrać i pokroić w kostkę. Grzyby zalać zimną wodą i ugotować do miękkości. W garnku stopić połowę masła, dodać selera i udusić do miękkości co jakiś czas mieszając. Następnie połączyć z grzybami. Z pozostałego masła i mąki przygotować zasmażkę, dodać do zupy, doprawić do smaku i dobrze wymieszać. Podawać z ziemniakami lub pieczywem.