Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka ,prosta i sycąca zupa serowa z jednym z ulubionych serów.
Łatwe w przygotowaniu torciki z musem czekoladowym z białej czekolady. Fajny...
Odsłon: 48
Omlet hiszpański, czyli tortilla de patatas, to tradycyjne danie kuchni hiszp...
Odsłon: 2676
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 6745
Łatwe w przygotowaniu torciki z musem czekoladowym z białej czekolady. Fajny...
Odsłon: 48
Omlet hiszpański, czyli tortilla de patatas, to tradycyjne danie kuchni hiszp...
Odsłon: 2676
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 6745
Składniki
Obraną marchew ,pietruszkę i seler kroimy w drobną kostkę ,pora w piórka i podsmażamy na odrobinie oliwy ,następnie zalewamy bulionem i gotujemy do momentu ,kiedy warzywa staną się al dente. Dodajemy ser gorgonzola oraz serek śmietankowy ,rozpuszczamy i zagotowujemy. Zestawiamy z ognia ,dodajemy śmietanę i dokładnie mieszamy. Makaron porcjujemy do talerzy i zalewamy ciepłą zupą. Podajemy z posiekanym szczypiorkiem.