Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gęsta i sycąca zupa.
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1406
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 201
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1406
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 201
Składniki
Do zupy najlepiej jest wykorzystać wodę z obgotowywania boczku lub innej wędzonki. Trzeba dodać soczewicę i warzywa i ziemniaki oraz przyprawy oprócz majeranku. Boczek pokrojony w słupki rumieni się w tłuszczu własnym na patelni. Pod koniec dodaje się do zupy boczek a po wyłączeniu ognia zupę doprawia się majerankiem. Smacznego :)