Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oto włoska wariacja na temat zupy pomidorowej. Przepis pochodzi z 421, odcinka programu "Ewa Gotuje".
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33270
Ciasto ptysiowe inaczej ciasto parzone otrzymuje się poprzez zaparzanie mąki...
Odsłon: 109
Bardzo stary przepis na idealne pączki. Nie chłoną tłuszczu i wychodzą puszyste
Odsłon: 1507
Przepis na pyszny i pożywny makaron ze szpinakiem baby, suszonymi pomidorami...
Odsłon: 144
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33270
Ciasto ptysiowe inaczej ciasto parzone otrzymuje się poprzez zaparzanie mąki...
Odsłon: 109
Bardzo stary przepis na idealne pączki. Nie chłoną tłuszczu i wychodzą puszyste
Odsłon: 1507
Przepis na pyszny i pożywny makaron ze szpinakiem baby, suszonymi pomidorami...
Odsłon: 144
Składniki
Oliwę rozgrzać w garnku, wrzucić posiekane pory i cebulę. Zeszklić, od czasu do czasu mieszając. Pod koniec dodać drobno pokrojony czosnek.
Ziemniaki obrać i zetrzeć wprost do podsmażonych warzyw. Zalać wywarem. Przykryć i gotować przez 10 minut.
Dodać groszek i przecier pomidorowy. Wymieszać i pod przykryciem gotować przez kilka minut.
Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Zaciągnąć roztrzepanymi żółtkami. Nałożyć na talerz. Na wierzch zetrzeć trochę mozzarelli.