Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio przeglądając prasę kulinarną ( To jest pyszne) natknąłem się na świetną ,rozgrzewającą w chłodne dni i szybką w przygotowaniu zupę.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11874
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16146
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5123
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11874
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16146
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5123
Składniki
Cebulę i czosnek kroimy w kostkę i szklimy na oleju. Zalewamy bulionem ,dodajemy pomidory wraz z zalewą. Doprawiamy solą ,pieprzem ,cukrem i posiekane pepperoni. Zagotowujemy ,dodajemy przepłukaną i osączoną na sicie fasolkę i osączoną kukurydzę. Gotujemy całość jeszcze 5 min. Chipsy rozkładamy na blaszce ,na wierzch każdego kładziemy ser ,zapiekamy w 200°C ok. 5 min.