Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewająca zupa na chłodne dni.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7829
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 994
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13587
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7829
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 994
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13587
Składniki
Wykonanie: Zagotować wodę z solą, wsypać pęczak i gotować powoli przez pół godziny. Następnie dodać pokrojoną marchewkę, pietruszkę, ziemniaki i zmieloną kiełbasę. Gotować do miękkości, przyprawić pieprzem i posypać natką pietruszki. Podawać z pieczywem.