Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewająca zupa wieczorowa
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 846
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5817
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9636
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 293
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 846
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5817
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9636
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 293
Składniki
Szynkę kroimy w kostkę, obtaczamy w mące i smażyć na rozgrzanej patelni. Doprawić.Potem przekładamy do garnka i gotujemy w wodzie z listkiem laurowym. Wody tylko tyle żeby przykrywała mięso.
Marchewkę kroimy w plastry i dodajemy do gotujacej się szynki. Wlewamy już 1 l przecieru. Następnie podsmażamy pokrojone pieczarki z cebulką i również dodajemy do gara.
Dodajemy resztę przecierów i koncentrat. Dodajemy pokrojoną paprykę i ogórki kiszone, doprawiamy wedle smaku (zalecam dać ostrej papryki ️) tej zupie pasuje trochę ostrości Gotujemy jeszcze z godzinkę na małym ogniu.