Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo lubię kwaśną zupę szczawiową z kaszą, zachęcam do spróbowania
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5270
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 834
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11690
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5052
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1298
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5270
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 834
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11690
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5052
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1298
Składniki
1. mięso lub kości wypłukać, zalać zimną wodą (ok 2 l), posolić, gotować na małym ogniu, w trakcie gotowania dodać pokrojone w słupki marchew i selera oraz pokrojonego pora, 2. gdy mięso będzie miękkie, dodać szczaw, chwilę gotować, do śmietany wlać kilka łyżek gorącego płynu i dodać do zupy, dodać natkę pietruszki, doprawi solą i pieprzem, 3. mięso rozdrobnić, rozłożyć na talerze, dodać kaszę, zalać zupą, smacznego