Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo lubię kwaśną zupę szczawiową z kaszą, zachęcam do spróbowania
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 181
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 537
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 88
Polecam.
Odsłon: 637
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 946
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 181
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 537
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 88
Polecam.
Odsłon: 637
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 946
Składniki
1. mięso lub kości wypłukać, zalać zimną wodą (ok 2 l), posolić, gotować na małym ogniu, w trakcie gotowania dodać pokrojone w słupki marchew i selera oraz pokrojonego pora, 2. gdy mięso będzie miękkie, dodać szczaw, chwilę gotować, do śmietany wlać kilka łyżek gorącego płynu i dodać do zupy, dodać natkę pietruszki, doprawi solą i pieprzem, 3. mięso rozdrobnić, rozłożyć na talerze, dodać kaszę, zalać zupą, smacznego