Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo lubię kwaśną zupę szczawiową z kaszą, zachęcam do spróbowania
smaczny pieczony kurczak w nowej odsłonie.
Odsłon: 110
Łatwe w przygotowaniu torciki z musem czekoladowym z białej czekolady. Fajny...
Odsłon: 77
Omlet hiszpański, czyli tortilla de patatas, to tradycyjne danie kuchni hiszp...
Odsłon: 5711
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 6845
smaczny pieczony kurczak w nowej odsłonie.
Odsłon: 110
Łatwe w przygotowaniu torciki z musem czekoladowym z białej czekolady. Fajny...
Odsłon: 77
Omlet hiszpański, czyli tortilla de patatas, to tradycyjne danie kuchni hiszp...
Odsłon: 5711
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 6845
Składniki
1. mięso lub kości wypłukać, zalać zimną wodą (ok 2 l), posolić, gotować na małym ogniu, w trakcie gotowania dodać pokrojone w słupki marchew i selera oraz pokrojonego pora, 2. gdy mięso będzie miękkie, dodać szczaw, chwilę gotować, do śmietany wlać kilka łyżek gorącego płynu i dodać do zupy, dodać natkę pietruszki, doprawi solą i pieprzem, 3. mięso rozdrobnić, rozłożyć na talerze, dodać kaszę, zalać zupą, smacznego