Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolor zupy powstaje z gotowanych grzybów i razem ze i szczawiem, kwasem z ogórków dający jej charakterystyczny żółtawy kolor. Super połączenie, od grzybów nieodłącznie kojarzących się z jesienią razem z wiosennym szczawiem.
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9550
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3129
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6630
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9550
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3129
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6630
Składniki
Ugotować żeberka razem z drobno pokrojonymi grzybami. Kapustę poszatkować i posolić odstawić gdy zmięknie odcisnąć z wody. Obraną cebulę podsmażyć. Kapustę jarzyny i cebulę dodać do wywaru i gotować gdy są miekkie dodać szczaw. Dosolić i popieprzyć do smaku i dolać kwasu ogórkowego. Gotować jeszcze parę minut.
Na końcu doprawić śmietaną rozmieszaną z mąką. Zagotować.