Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolor zupy powstaje z gotowanych grzybów i razem ze i szczawiem, kwasem z ogórków dający jej charakterystyczny żółtawy kolor. Super połączenie, od grzybów nieodłącznie kojarzących się z jesienią razem z wiosennym szczawiem.
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 1081
Kultowe słodkie przekąski od dawna są inspiracją do wypieków i deserów bez pi...
Odsłon: 70296
Krewetki zrobione w oliwie z czosnkiem i papryką, to super prosty i smaczny p...
Odsłon: 234
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 1081
Kultowe słodkie przekąski od dawna są inspiracją do wypieków i deserów bez pi...
Odsłon: 70296
Krewetki zrobione w oliwie z czosnkiem i papryką, to super prosty i smaczny p...
Odsłon: 234
Składniki
Ugotować żeberka razem z drobno pokrojonymi grzybami. Kapustę poszatkować i posolić odstawić gdy zmięknie odcisnąć z wody. Obraną cebulę podsmażyć. Kapustę jarzyny i cebulę dodać do wywaru i gotować gdy są miekkie dodać szczaw. Dosolić i popieprzyć do smaku i dolać kwasu ogórkowego. Gotować jeszcze parę minut.
Na końcu doprawić śmietaną rozmieszaną z mąką. Zagotować.