Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, sycąca i zdrowa zupka do zrobienia w kilka chwil.
Idealny do zupy Pho.
Odsłon: 131
Cudowne ciasteczka zrobiłam na Dzień Kobiet wg przepisu Bożenki. Bożena1960...
Odsłon: 294
Puszyste drożdżowe racuszki z gruszkami. Chilli nadaje lekko pikantnego finis...
Odsłon: 68
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 294
Idealny do zupy Pho.
Odsłon: 131
Cudowne ciasteczka zrobiłam na Dzień Kobiet wg przepisu Bożenki. Bożena1960...
Odsłon: 294
Puszyste drożdżowe racuszki z gruszkami. Chilli nadaje lekko pikantnego finis...
Odsłon: 68
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 294
Składniki
Szparagi myjemy i odcinamy zgrubiałe końcówki. Jajka gotujemy na twardo. Ziemniaki obieramy i kroimy w kosteczkę. Koperek myjemy i szatkujemy. Szparagi kroimy na mniejsze części. Do gotującego się rosołu lub wywaru wrzucamy szparagi, groszek i ziemniaki. Gotujemy ok 10 min. Dorzucamy koperek i wyłączamy grzanie. Zupkę podajemy z pokrojonym jajkiem i kleksem śmietany lub jogurtu naturalnego. Smacznego!