Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, sycąca i zdrowa zupka do zrobienia w kilka chwil.
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 161
Ogórki, papryka i cebula, a wszystko w aromacie czosnku i ziół – oto przepis...
Odsłon: 21569
...naturalny, domowy. Bez sztucznych dodatków. Najlepszy. Polecam.
Odsłon: 89
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 130
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 161
Ogórki, papryka i cebula, a wszystko w aromacie czosnku i ziół – oto przepis...
Odsłon: 21569
...naturalny, domowy. Bez sztucznych dodatków. Najlepszy. Polecam.
Odsłon: 89
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 130
Składniki
Szparagi myjemy i odcinamy zgrubiałe końcówki. Jajka gotujemy na twardo. Ziemniaki obieramy i kroimy w kosteczkę. Koperek myjemy i szatkujemy. Szparagi kroimy na mniejsze części. Do gotującego się rosołu lub wywaru wrzucamy szparagi, groszek i ziemniaki. Gotujemy ok 10 min. Dorzucamy koperek i wyłączamy grzanie. Zupkę podajemy z pokrojonym jajkiem i kleksem śmietany lub jogurtu naturalnego. Smacznego!