Zupy Przepis na:
Przepisów i artykułów: 211 Ocena: 4512
Dodano: 25.05.2019
Odsłon: 1873
3-4 os. | 30 min | łatwe | tanie |
Szparagi myjemy i odcinamy zgrubiałe końcówki. Jajka gotujemy na twardo. Ziemniaki obieramy i kroimy w kosteczkę. Koperek myjemy i szatkujemy. Szparagi kroimy na mniejsze części. Do gotującego się rosołu lub wywaru wrzucamy szparagi, groszek i ziemniaki. Gotujemy ok 10 min. Dorzucamy koperek i wyłączamy grzanie. Zupkę podajemy z pokrojonym jajkiem i kleksem śmietany lub jogurtu naturalnego. Smacznego!
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

pelen_brzuszek 26 maja 2019Zgłoś do usunięcia
wygląda cudnie :)0 Kto głosował? | Odpowiedz