Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa delikatna, można powiedzieć dietetyczna. Podana z razowym makaronem jest jednak dość sycąca.
Przepis dnia
Przepis na lasagne w orientalnym stylu. Inspiracją był fakt, że pozostały mi...
Odsłon: 163
Przepis dnia
Świetny sposób na udka z kurczaka!! Zdecydowanie polecam wszystkim, którzy lu...
Odsłon: 15197
Polecam. Dobrze smakuje w rodzinnym gronie.
Odsłon: 447
Przepis dnia
Przepis na lasagne w orientalnym stylu. Inspiracją był fakt, że pozostały mi...
Odsłon: 163
Przepis dnia
Świetny sposób na udka z kurczaka!! Zdecydowanie polecam wszystkim, którzy lu...
Odsłon: 15197
Polecam. Dobrze smakuje w rodzinnym gronie.
Odsłon: 447
Składniki
Cielęcinę zalać wodą, posolić, gotować do miękkości. W tym czasie na patelni zrumienić cebulę pokrojoną w kostkę. Ugotowane mięso wyjąć na talerz. Do wywaru spod cielęciny dodać marchew (plasterki), pietruszkę (kostka), gotować około 20 minut, dodać obrane szparagi, zieloną papryczkę, zrumienioną cebulkę. Całość gotować 10 minut, doprawić do smaku, podprawić śmietaną. Makaron razowy ugotować wg przepisu na opakowaniu. Odcedzić, przelać zimną wodą. Podawać zalany zupą szparagową.