Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13285
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2608
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3751
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4775
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13285
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2608
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3751
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4775
Składniki
masło rozpuścić na patelni,dodać do niego drobno pokrojony czosnek i chwilę smażyć,odstawić na bok.Udko,marchew,pietruszkę zalewamy wodą,doprawiamy i gotujemy rosołek.
Gdy mięso będzie miękkie wyjąć go z rosołu a do rosołu dodać szpinak,masło z czosnkiem i gotować do całkowitego rozmrożenia szpinaku,następnie dodać bazylię,jeszcze chwilkę gotować i zmiksować razem z warzywami
Do zupy można dodać śmietanę lub jogurt naturalny.Często podaję ją z makaronem,ryżem lub lanymi kluseczkami