Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1536
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231940
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5045
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1536
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231940
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5045
Składniki
masło rozpuścić na patelni,dodać do niego drobno pokrojony czosnek i chwilę smażyć,odstawić na bok.Udko,marchew,pietruszkę zalewamy wodą,doprawiamy i gotujemy rosołek.
Gdy mięso będzie miękkie wyjąć go z rosołu a do rosołu dodać szpinak,masło z czosnkiem i gotować do całkowitego rozmrożenia szpinaku,następnie dodać bazylię,jeszcze chwilkę gotować i zmiksować razem z warzywami
Do zupy można dodać śmietanę lub jogurt naturalny.Często podaję ją z makaronem,ryżem lub lanymi kluseczkami