Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28744
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2188
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28744
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2188
Składniki
masło rozpuścić na patelni,dodać do niego drobno pokrojony czosnek i chwilę smażyć,odstawić na bok.Udko,marchew,pietruszkę zalewamy wodą,doprawiamy i gotujemy rosołek.
Gdy mięso będzie miękkie wyjąć go z rosołu a do rosołu dodać szpinak,masło z czosnkiem i gotować do całkowitego rozmrożenia szpinaku,następnie dodać bazylię,jeszcze chwilkę gotować i zmiksować razem z warzywami
Do zupy można dodać śmietanę lub jogurt naturalny.Często podaję ją z makaronem,ryżem lub lanymi kluseczkami