Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zupa tajska z mięsem"
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 802
Muffinki ze szpinakiem to wspaniały pomysł na zdrową przekąskę dla całej rodz...
Odsłon: 47
Przepis dnia
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 4515
Bardzo smaczna i pożywna zupa krupnik, ugotowana na żeberkach wieprzowych.
Odsłon: 98
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 802
Muffinki ze szpinakiem to wspaniały pomysł na zdrową przekąskę dla całej rodz...
Odsłon: 47
Przepis dnia
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 4515
Bardzo smaczna i pożywna zupa krupnik, ugotowana na żeberkach wieprzowych.
Odsłon: 98
Składniki
Kostkę rosołową rozpuść w wodzie. Doprowadź do wrzenia, a następnie zmniejsz ogień. Wsyp warzywa chińskie i gotuj na małym ogniu 10 minut.
W tym czasie uformuj z mięsa mielonego małe kulki i dorzuć je do garnka wraz z makaronem.
Masło podsmaż z mąką, dodaj do zupy, wymieszaj i rozlej na talerze. Udekoruj natką i koperkiem.
Róża Turok z Zielonej GóryŹródło: Super TV