Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 33
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2089
Polecam.
Odsłon: 416
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 623
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1974
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 33
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2089
Polecam.
Odsłon: 416
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 623
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1974
Składniki
Cebulę obrać, pokroić w piórka. Boczniaki pokroić w paski. Usmażyć razem w garnku na rozgrzanym oleju kokosowym.
Do garnka wlać wodę, dodać pastę tom yum, liście limonki kafir i nacięty wzdłuż pęd trawy cytrynowej. Gotować około 5 minut.
Pomidor sparzyć, obrać ze skórki, pokroić na kawałki. Do zupy dodać krewetki i pokrojony pomidor, gotować jeszcze 2 minuty. Zupę doprawić do smaku cukrem, sosem rybnym i sokiem z limonki.
Ugotować makaron ryżowy, wyłożyć do talerzy, zalać zupą, posypać posiekaną kolendrą.