Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8451
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 531
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8451
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 531
Składniki
Można jeść na gorąco i zimno wspaniała na upały. truskawki gotujemy od zagotowania 5 min,wsypujemy galaretkę dokładnie mieszamy i odstawiamy. gotujemy makaron w osolonej wodzie 7 minut,przelewamy zimną wodą i podajemy z zupą jeśli zupa jest mało słodka można dosłodzić.