Zupy Przepis na:
Przepisów i artykułów: 2331 Ocena: 51818
Dodano: 22.07.2014
Odsłon: 5964
5-6 os. | 60 min | łatwe | tanie |
Posiekaną kapustę ,pokrojone w kostkę warzywa oraz pokrojoną w mniejsze kawałki fasolkę szparagową ,podsmażamy na maśle i zalewamy gorącym bulionem. Dodajemy liść laurowy ,ziele angielskie ,papryczkę ,grzyby oraz pomidory z puszki wraz z zalewą i gotujemy do miękkości warzyw. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.
Na skróty
Komentarze do przepisu (4)

edyta01111975 24 lipca 2014Zgłoś do usunięcia
Dzisiaj robiłam na obiad, pyszna. Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 22 lipca 2014Zgłoś do usunięcia
Mega wypasiona zupka.1 Kto głosował? | Odpowiedz

Futka 22 lipca 2014Zgłoś do usunięcia
Przepyszna, zdrowa i sycąca zupka :)4 Kto głosował? | Odpowiedz